hier

Staalconstructies en carrosserie


Metallisatie Vanparys kent de kneepjes van de stiel perfect wanneer het op het uitvoeren van straalwerken voor staal en metalliseren en natlakken aankomt. Deze afwerkingstechniek leent zich perfect voor de oppervlaktebehandeling van verschillende soorten ondergronden: staal, aluminium, inox… binnen de kortste keren ogen al uw materialen als nieuw en zijn ze perfect beschermd tegen weer en wind.


De perfecte deklaag


Dankzij natlakken of verfspuiten, wordt een speciale coating aangebracht op het onderliggend materiaal. Omdat de mogelijkheden op vlak van kleur nagenoeg oneindig zijn, biedt deze techniek uitstekende oplossingen voor heel wat doeleinden. De juiste kleur in combinatie met een unieke graad van glans zorgen ervoor dat uw materiaal niet alleen een goede bescherming krijgt, maar ook een afwerking op maat.


Eén of meerdere lagen


Afhankelijk van de bestemming en uw persoonlijke wensen, brengt het team van Metallisatie Vanparys één of meerdere deklagen aan. Laat u alvast inspireren door deze voorbeelden voor sier- en kunstvoorwerpen en diverse gebruiksartikelen: ze spreken absoluut voor zich welke prachtige resultaten u met natlakken kunt bekomen.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Laat je materialen stralen, verfspuiten en metalliseren door de professionals van Vanparys.