hier

Beschermen tegen corrosie


Metalliseren is de beste behandeling om uw metalen constructies die in open lucht opgesteld staan of gebruikt worden, te beschermen tegen corrosie. Door middel van het uitvoeren van straalwerken en het aanbrengen van een legering die bestaat uit zink en aluminium (met behulp van een vlamspuitpistool), wordt het oppervlak beschermd. Afhankelijk van de latere toepassing en (buiten)omgeving wordt de dikte van deze beschermlaag bepaald, zodat uw materiaal en carrosserie steeds een zo optimaal mogelijke dekking krijgt.


Kwaliteitsproducten voor elke oplossing


Dankzij jarenlang vakmanschap, pure expertise en het gebruik van hoogwaardige kwaliteitsproducten, weet Metallisatie Vanparys uit Roeselare als geen ander u een uitmuntende service te verlenen wanneer het op metalliseren aankomt. Dat is ook meteen de reden waarom zowel particulieren als ondernemers uit gans België een beroep doen op dit bedrijf voor het uitvoeren van diverse moderne straal- en spuittechnieken.


Voorbeelden van metallisatiewerken


In deze fotogalerij kunt u een eerste indruk opdoen op welke manier metallisatiewerken uitgevoerd worden en welk resultaat ze kunnen bekomen. Heeft u daarnaast nog vragen of wenst u een offerte op maat? Laat dan gerust een bericht na via het contactformulier.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Laat je materialen stralen, verfspuiten en metalliseren door de professionals van Vanparys.